Ervaren bouwbedrijf

Wij voorzien u van Hoog kwaliteit werk

De tevredenheid van de klant staat bij ons voorop en de zekerheid van goed afleverbare projecten is ons uiterste doel. We voeren taken op tijd uit, rekening houdend met kwaliteit, tevredenheid en een goede werkomgeving.

Tile work services
Tegel werk diensten

IFB Contracting biedt tegelwerk voor woonhuizen, appartementen en meer

Complete bathrooms renovation
Complete bathrooms renovation

IFB Contracting levert de beste diensten voor de renovatie van complete badkamers.

Heating and cooling system
Verwarmings- en koelsysteem

IFB Contracting levert een geavanceerd en milieuvriendelijk verwarmings- en koelsysteem dat uitsluitend gebruik maakt van elektriciteit.

Ervaren bouwbedrijf

Over IFB Contracting

IFB Contracting is een renovatie- en bouwbedrijf dat in het jaar 2019 in Nederland is opgericht. De naam van het bedrijf verwijst naar de interieurafwerkingsbouwer (IFB) die de hoofdtaken weergeeft die het bedrijf uitvoert. Inmiddels is het bedrijf gestart als een klein bedrijf genaamd Handyman Services. De belangrijkste focus was om de moeilijkheden van de klanten te verlichten bij het vinden van verschillende geschoolde arbeiders voor de verschillende bouwactiviteiten die nodig zijn, zoals sanitaire werken, loodgieterswerk, schilderwerk en timmerwerk. Het bedrijf had een goed contact met een pool van bekwaam en opgeleid personeel dat ervaren is in de vaardigheid en het beroep dat nodig en vereist was voor het volbrengen van de volledige taak op het terrein van de klant. Dus als er bijvoorbeeld een huis was dat in korte tijd onmiddellijk moest worden gerenoveerd, kon Handyman Services alle verschillende taken tegen lagere kosten en in kortere tijd uitvoeren. Dit maakte de klanten vooral blij dat ze niet zelf meerdere specialisten hoefden in te huren, wat de kosten en tijd zou kunnen verhogen.

Ben je geïnteresseerd?

Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerk. Wij leveren een eindproduct van hoge kwaliteit.

IFB Contracting

Door de jaren heen bleef IFB Contracting zich ontwikkelen en won het het vertrouwen van de klanten en andere partners in Nederland. IFB Contracting breidde haar activiteiten uit en nam meer professionals in dienst om professionaliteit in het werk te realiseren voor een hogere klanttevredenheid. Sinds kort richt IFB Contracting zich op drie hoofdactiviteiten:

1) Complete badkamer/toilet renovatie. Daarnaast wordt alleen het tegelwerk uitgevoerd, inclusief de vloer en wanden voor badkamers/toiletten en ook voor de keuken.
2) Timmerwerk voor keukenkasten.
3) Het koel- en verwarmingssysteem voor gebouwen.

97%
Klantentevredenheid

Sinds september 2020

nl_NLNederlands