Complete badkamers Renovatie

Complete badkamers Renovatie

Een mooie en fijne badkamer draagt bij aan het woongenot. Voor veel mensen is het dan ook belangrijk dat de badkamer volledig is uitgerust en er ook nog eens mooi uitziet qua design. Badkamer renovatie of badkamer vernieuwing staat daarom vaak hoog op het wensenlijstje bij verbouwing of renovatie van het woonhuis. IFB Contracting levert het tegelwerk en indien wenselijk ook de installatie en volledige badkamermontage. Wij kunnen een complete badkamer renovatie binnen één week leveren, met topkwaliteit, tegen een redelijk tarief. Hoe wij dat doen? Dat leggen we je graag uit.

Wat komt er kijken bij een badkamer verbouwing

Voordat we van start gaan komen we een kijkje nemen om de badkamer en de wensen goed te inventariseren. Op basis van de tekening en de renovatie- en installatiewensen geven we een offerte bij je af. Bij de offerte ontvang je ook een planning voor start én oplevering van de badkamer verbouwing. IFB Contracting gaat ervan uit dat een tekening voor inrichting van de nieuwe badkamer voorhanden is en dat de tegels en badmeubels en -accessoires allemaal besteld zijn. Wanneer je alles in huis hebt, kunnen wij namelijk van start. Wij brengen de benodigde gereedschappen en materialen mee om de renovatie uit te voeren. Een badkamer renovatie start met het hakken en verwijderen van de oude tegels en de te vervangen sanitaire meubelen en materialen. Dit noemen we ook wel het strippen van de badkamer. Wij zorgen ervoor dat het puin en afval netjes buiten worden gedeponeerd. Hierna maken we de badkamer, volgens tekening, klaar voor de renovatie. Als er aansluitingen voor water en afvoer verplaatst dienen te worden is het noodzakelijk om dit met de loodgieter te plannen. Als dit niet nodig is, dan kunnen wij direct van start met het betegelen van de badkamer. Dit kost gemiddeld 1 à 2 dagen tijd. Nadat de badkamervloer en -wanden zijn betegeld gaan we aan de slag met de montage van alle sanitaire onderdelen zoals douche, bad, wastafel, toilet, bidet. Maar denk ook aan het monteren van kastjes, planken, afzuigventilator en badkamer accessoires zoals handdoekbeugels, -ringen, zeepdispensers, zeepbakjes, tandenborstelhouders, handgrepen, spiegels. Alle accessoires worden naar jouw wens gemonteerd.

Jouw droom badkamer van alle wensen voorzien

IFB Contracting is gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van badkamers. Wij zijn dan ook op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Tijdens ons inventarisatiegesprek adviseren we over de mogelijkheden en komen we samen met jou tot de perfecte invulling van jouw droom badkamer. Een extra lampje of luxaflex ophangen is voor ons geen probleem, dat doen we graag zelfs. Dat jij een badkamer hebt die helemaal naar jouw wens is, is ons alles waard. IFB Contracting levert een volledige badkamer verbouwing of renovatie voor een aantrekkelijke prijs en met een snelle planning. Gemiddeld kost een badkamer renovatie twee weken, waar andere leveranciers hier vaak drie weken voor nodig hebben. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de omvang en de complexiteit van de badkamer. Wanneer de loodgieter of elektricien nodig is voor het verplaatsen van aansluitingen, dan heeft dit mogelijk effect op onze planning. Wij gaan voor top kwaliteit, hoge service en een snelle levering. Dat is IFB Contracting. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw badkamer renovatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren binnen 1 werkdag.

Vakkundig team Hoge kwaliteit Snelle levering

Contact Form

Hier zijn wat voorbeelden van complete badkamer renovaties, afgemaakte en projecten die nog in behandeling zijn

nl_NLNederlands